top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Endelig fikk vi på plass disse fine barneklærne i butikken - du finner kolleksjonen HER.

Plaggene har stått fast i tollen en god stund - og da de endelig ble frigitt viste det seg at en av kartongene enda var på rundtur i Nederland, rotet bort av UPS. Himmel altså...


Nå er alt her - og snakk om fantastiske farger og materialer på barneklær. Nå går kolleksjonen helt opp til 158/164 på noen styles - helt supert, for dette er også klær for de litt større. Vi starter på 86/92.


Dette er gode basic barneklær i et snitt som er "raw" og unisex. Veldig casual - og vi digger akkurat det. Det skal være behagelig for barn å ha på seg de barneklærne vi har i butikken - og Little Hedonist tilfredsstiller så absolutt det kriteriet.


Årets farger - golden spice, pumpkin-spice, chili-oil ( for å nevne noen) er så fine, og går både til jente og gutt og kan mixes og matches på kryss og tvers.


Har du lyst til å se flere bilder av disse lekre barneklærne ?

Legger inn litt flere her vi - just love it !Klikk deg innom oss og klikk barneklær rett hjem - vi sender raskt !

17 visninger0 kommentarer

Vårt desidert mest besøkte produkter den siste ukern er Molo rainbow vinterdress til barn og vinterjakke til barn.

Det skjønner vi jo godt!

Molo har hatt et par sesonger uten den tradisjonelle rainbow-paletten, og nå er den tilbake igjen i den superpopuære originale fargekombinasjonen.


Helt nydelig synes vi - og det gjør jo slettes ikke noe at vintertøyet til Molo er supergodt ! De kom tidlig på banen med gode materialer og har jobbet jevnt og trutt for å finne den ideelle kombinasjonen mellom lette og ledige dresser og slitestyrke.

Det er jo ikke noe problem å lage en dress som holder godt - men den kan jo ikke være en tung rustning heller. Molo har lykkes med å lage lette , gode dresser som holder barna tørre og varme og gir dem god bevegelsesfrihet. Midt i blinken! Så gjør det jo ingenting at de har kjempegode reflekser i tillegg - synes veldig godt i mørket når en lykt treffer dem.Våre egne barn har brukt Molo barneklær - hele oppveksten , så disse dressene og jakkene kjenner vi ut og inn. Både barnehage og skole har skrytt av at våre barn alltid har vært tørre når de kom inn fra lek og utetid , og det har vært så godt som foreldre!


203 visninger0 kommentarer
  • Forfatterens bildeSissel

Noe av det aller beste med å drive nettbutikk med barneklær er å legge ut nyheter til dere. Det å se igjen de klærne , de fargene , de kvalitetene , vi bestilte over 6 mnd tidligere er like spennende hvert år.

Det er pur glede å se brandets herlige bilder - og se de flotte plaggene. For barneklær har virkelig blitt så mye fint!

Vi er bortskjemt med god kvalitet og plagg som tåler en støyt - synes vi!


Nå sitter jeg her i kveld og legger inn Meminis barneklær i systemet vårt slik at dere også skal få se de fine nyhetene.

Det er rett og slett en koselig del av jobben min. Det å se cardigans og shortser, kjoler og hårbånd - som kan matches så fint sammen - og se plaggene for meg på lekende barn.

Luksus ved jobben min det - og da tåler man jo å sitte kveld etter kveld <3

Måtte bare si det :)8 visninger0 kommentarer
bottom of page