top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Gullkorn barneklær - we love it!

Gullkorn har igjen sluppet en ny kolleksjon - og vi - vi har selvfølgelig tatt inn nesten hele kolleksjonen. Så utrolig mye fint - flotte farger - og veldig gode priser.

Dette er virkelig klærne for deg som vil ha enkle gode basisplagg til bruk både i barnehagen og på skolen. Kjøp 3-4 plagg og du kan mixe og matche nye antrekk ved å sette dem sammen på en ny måte.

Fargene går godt sammen - og har også tilbehør som passer inn.

Lekker og gjennomført !


Gullkorn design har skapt seg solid feste hos norske foreldre gjennom mange sesonger med godt basistøy til barn. Nå kommer kolleksjonen i størrelser fra 74 og opp til 140 , og vi har alt fra hårbånd, til ullklær til barn, til solide vinterjakker til barn. Og innimellom der, både bukser, gensere, skjørt og kjoler - for å nevne noe. Sam fikk prøvd dette i fjor, og ble blandt annet veldig glad i anorakken til barn. Først var det litt rart med en jakke med glidelås i sidene, men da han ble vant til det ble det raskt en favoritt og et plagg han valgte selv hvis jeg ikke påvirket ham. I år er han dessverre blitt for lang :( ble 10 år i februar og ganske høy for alderen.Noe av det Gullkorn selv trekker fra i sin filosofi ;

Hos Gullkorn Design er barnet alltid i fokus og dette gjenspeiler seg også i vår logo med et tre i midtensom symboliserer vekst og utvikling. Barneklær fra Gullkorn Design skal oppfordre til lek, bevegelse og kreativitet. For komfortable barn leker best!


Det er vi helt enige i - og derfor vil du alltid finne et bredt utvalg av Gullkorn barneklær i vår butikk ! Klikk deg innom oss for å se de lekre barneklærne.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page