top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Kivat luer i ull - fantastiske luer til barn.

Sitter her midt i natten og legger ut nyheter til dere. Aller først i natt var det å få på plass suppleringen fra Gullkorn design. Der har størrelsene føket ut av butikken og allerede en liten uke etter lansering var det på plass å få supplert. Nå er alle størrelser i Villvette-serien fra Gullkorn design på plass i butikken igjen. Yeah!
Men - det var egentlig ikke Gullkorn jeg hadde tenkt å skrive om nå - men om Kivat. Vi har akkurat begynt å legge ut vinterens luer. Føles litt rart her jeg sitter en varm sommernatt , men av erfaring vet jo jo at mange av dere liker å sikre dere disse luene tidlig.

Så flinke dere er til å planlegge !


I år kommer det over 100 forskjellige luer, ulldresser og vanter fra Kivat - bare denne sesongen. Følg med !

Vi har Norges største utvalg i Kivat - og årsaken til det er at vi digger butikker med godt utvalg selv. I alle disse 10 årene vi har hatt butikk med barneklær har vi søkt å ha et stort utvalg innenfor de merkene vi har i butikken.


Derfor finner du også et supergodt utvalg av bomullsluer hos oss nå også - så trenger kidsa luer til skole og barnehage nå i høst - før kulden setter inn anbefaler vi luer i bomull, eller i cotwool da - supre luer for overgangsperioden mellom høst og vinter.


I kveld er altså de første luene fra Kivat på plass - more to come !Nattinatt fra Sissel - som snart skal opp igjen for å få avgårde en masse fine pakker til dere. Barneklær og utstyr til skolestart - og selvfølglig til barnehagestarten for de minste.

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page