top of page
  • Sissel

MarMar høstnytt barneklær

Nå er virkelig tiden hvor nyhetene med barneklær strømmer på i butikken. Nesten raskere enn vi klarer å få alt online!

Nytt nå er all den fantastiske basicen fra Marmar. Mykt og godt og utrolig strechy. I år har vi tatt inn alle fargene - og vi har gensere med knapper og gensere uten knapper, vi har bodyer uten knapper og vi har bodyer med knapper. Vi har leggingser til både små og store - og vi har deilige myke smekker !

Vi har hatt Marmar i butikken vår i mange mange år og det er koselig å se at det faktisk er flere og flere som oppdager disse skjønne plaggene.

Vi har dem fra baby ( str 56) og helt opp til 16 år nå.

Både Sam og Sofie liker dem godt. Stilrene gode basicplagg i lekre farger!

Kan fint brukes alene - tenk så godt å få lov å tasse rundt i noe så mykt og bevegelig som dette. Eller - du kan bruke dem som et lag med tøy under annet. Kjempefine med en ulljakke utenpå f.eks.
I høst har vi også tatt inn litt mer enn basicen - blandt annet dette fine antrekket til jente. Vi har det i størrelser fra 3 år og opp til 16 år - og om du vil kan du shoppe hele antrekket her :

https://www.samsofie.no/products/marmar-tabitte-antrekk


Marmar har selvfølgelig masse andre lekre antrekk også - og tidlig i sesong kan vi enda etterbestille en del av det. Om du ser noe du har lyst på kan du gjerne spørre oss - så ser vi om vi klarer å få tak i det.

Vi elsker stilen - stilrent og nøytralt og kan brukes både til fine anledninger og som skole og barnehageplagg.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page