top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Molo Rainbow barneklær original farger er tilbake!

Vårt desidert mest besøkte produkter den siste ukern er Molo rainbow vinterdress til barn og vinterjakke til barn.

Det skjønner vi jo godt!

Molo har hatt et par sesonger uten den tradisjonelle rainbow-paletten, og nå er den tilbake igjen i den superpopuære originale fargekombinasjonen.


Helt nydelig synes vi - og det gjør jo slettes ikke noe at vintertøyet til Molo er supergodt ! De kom tidlig på banen med gode materialer og har jobbet jevnt og trutt for å finne den ideelle kombinasjonen mellom lette og ledige dresser og slitestyrke.

Det er jo ikke noe problem å lage en dress som holder godt - men den kan jo ikke være en tung rustning heller. Molo har lykkes med å lage lette , gode dresser som holder barna tørre og varme og gir dem god bevegelsesfrihet. Midt i blinken! Så gjør det jo ingenting at de har kjempegode reflekser i tillegg - synes veldig godt i mørket når en lykt treffer dem.Våre egne barn har brukt Molo barneklær - hele oppveksten , så disse dressene og jakkene kjenner vi ut og inn. Både barnehage og skole har skrytt av at våre barn alltid har vært tørre når de kom inn fra lek og utetid , og det har vært så godt som foreldre!


203 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page