top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Monbento matbokser og drikkeflasker!

Hei igjen dere;

Første skoledag nærmer seg veeeeldig her. Vi har derfor fyllt på lageret vårt av Monbento - de matboksene våre barn liker aller best.

De kommer i flere størrelser - og de to største variantene , Monbento original og Monbento Tresor har flere rom hvor man kan sende med grønnsaker, nøtter , frukt, eller noe annet kiden liker til lunch.

Det liker både Sam & Sofie godt , og også eldstejenta vår på 20 - de får med seg noe litt mer enn brødskivene - noe som gir variasjon og samtidig er en liten overraskelse.


Monbento matbokser er lette å ordne måltidet i, de er lette å pakke med i sekken. (Holder seg lukket). De er lette å holde rene - og de er lette å lagre i kjøkkenskapet. Og til slutt - de er like fine til oss voksne som til barna - de inviterer rett og slett til å lage næringsrike gode luncher til liten og stor.

I tillegg til matboksene har Monbento også drikkeflasker og bestikksett som passer til matboksene. Vi har tatt inn både små og store flasker - og selvfølgelig bestikkene. Hvem er ikke lei av at husets bestikk stadig blir mindre og mindre tallrikt... Lurer på hvor mange gafler det er fra vårt hus i lokalmiljøets barnehager og skoler...

Nå bruker vi settene fra Monbento i stedet - de er lette å holde samlet - og har farger som gjør at de skiller seg litt ut og ikke blandes så lett med andres bestikk.


Glemte nesten helt å fortelle at Monbento også har mat-termoser hvor du kan sende med varm mat - helt perfekt til vår snuppe som synes det er luksus å få med litt suppe innimellom.


Monbento er perfekte matbokser, bestikk og drikkeflasker for oss med andre ord - og kanskje for deg også ?


43 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page