• Sissel

Nyheter MarMar

I dag har vi lagt inn sommerens farger på basiskolleksjonen til MarMar . Vi har tatt inn både babyklærne og barneklærne helt opp til 14 år, i alle fargene. Bodyer, kortermede og langermede. Gensere og t-skjorter og leggings. Her har du altså store valgmuligheter til dine små.

Vi er veldig glad i MarMar her hjemme - for plaggene er lette - og stretchy i massevis. Det gjør det så godt å ha dem på, enten alene, eller med en genser eller cardigan over.

Marmar er et dansk selskap som gir ut to kolleksjoner i året. MarMar sier selv at de lager klassiske og coole barneklær med en liten tvist. Det er vi helt enig med dem i :) Det er enkelt og stilrent tøy hvor looken helt bevisst er nedtonet. Vi har konsentrert oss om disse basisplaggene, både NOOS ( never out of stock) -varer og de nye fargene hver sesong.

Nå finner du derfor både nyheter og tilbud hos oss. Er det noe fra kolleksjonen du ønsker deg som du ikke finner - send oss en melding så bestiller vi gjerne inn hvis det er igjen mer hos MarMar.

Ha en super kveld alle sammen !20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle