top of page
  • Forfatterens bildeSissel

Så mye å skrive om - så hektiske dager med barneklær og utstyr til barn :)

Hei igjen dere !

Noe av det mest spennende ved det å ha sine egne firmaer er at hverdagen er så variert - det er noe jeg liker godt, samtidig som jeg kan rive meg i håret over det samme !

Vi startet opp i 2010 og tenkte da at det var en god ide å ha barneklær og interiør i samme butikk - så kunne foreldrene handle klær til barna og interiør til seg selv... Så fant vi jo fort ut at de fleste ordrene var enten det ene eller det andre - og vi hadde ekstremt mange produkter, så da splittet vi de to butikkene. Allerede fra 2012 ble www.designstjerner.no startet som en egen butikk, og samtidig drev vi www.samsofie.no videre som en butikk for barneklær , barnesko, leker og barneromsinteriør. I dag har vi over 8 000 forskjellige produkter hos Sam & Sofie , og nesten 4 000 produkter hos Designstjerner. Og da blir 35 par grønne gummistøvler regnet som et produkt, ikke 35, osv... Med andre ord er det litt å holde styr på :)


Hva har dagen i dag bestått av ?

# lagt inn nye produkter i butikken - viktig å få nyhetene online

# avtalt innkjøpsmøte for vintertøyet høsten 2019

# levert aksjonærregisteroppgave

# forberedt mva-oppgave

# bokført bilag i regnskapssystemet vårt

# pakket en masse fine ordre

# bestilt ny emballasje og etiketter

# sett gjennom instagram og hva både leverandører og konkurrenter gjør der, mens jeg har ventet på grønt lys til og fra jobb.

# svart på mailer

# pakket klar ordrene til Posten og Helthjem slik at alt gikk avgårde i dag.

# laget avtale med nytt merke som skal inn i butikken :)


Levert barn på fritidsaktiviteter :)

Og nå er jeg hjemme igjen for å fortsette med regnskapsjobbingen. Etter det er gjort blir det å legge ut flere nyheter i butikken , og sannsynlig poste litt på instagram og facebook + svare på noen mailer :) - sannsynligvis samtidig som barna får litt leksehjelp.

Arbeidsdagen startet 0815 og er ikke ferdig før over midnatt.

Det er spennende, altoppslukende, hardt og morsomt , alt på en gang - og hodet bobler over av ideer for hvordan vi kan utvikle oss videre !

Heng med :)

Arbeidsoppgavene slutter aldri å strømme på !6 visninger0 kommentarer
bottom of page