top of page
  • Sissel

Wheat vokser hos oss, vårjakker og vårdresser på plass nå !

Himmel for en uke dette har vært ! Av og til skjer det ekstremt mye på en gang - og det er jo bare å jobbe på. Derfor har klokken vist 04 før jeg har fått lagt meg noen netter nå - og da har man jo rett og slett ikke så ekstremt lyst til å krype ut av senga igjen 0715 for å ordne matpakker og få de små på skolen. I en bedrift med få ansatte må man jo bare ta hånd om det som skjer - og når man har barn og 4 hunder i tillegg skjer det jo litt i hverdagen.

Denne uken var det også Nordic Living messe - stor interiørmesse på Lillestrøm for bransjen. Der samles det også en del leverandører av barneklær og utstyr, og siden vi også har en egen butikk med design og interiør er det et absolutt must å komme seg dit de to gangene i året det er messe. Fredag ble derfor dagen hvor jeg krabbet meg ut av senge tidlig på morgenkvisten for å reise på jobb å pakke en masse ordre . Deretter gikk turen til Lillestrøm ! Utrolig mye fint - deilig å få inspirasjon! Vi inngikk avtaler med to nye merker til Sam & Sofie - og vårnyheter i flere andre. + 3 nye merker til interiørbutikken vår. Skal fortelle mer om dette senere i uken!


Inspirasjon på Nordic Living

Nå er vi jo midt i den herlige tiden hvor det kommer en masse nye varer - og det er jo bare så gøy.

Av det vi fikk inn forrige uke fyker Marmars barneklær ut av butikken - og det er også gøy å se at dere liker litt farger Småfolk igjen !I natt la vi ut Wheat yttertøy til barn i butikken , en masse flotte jakker og dresser fra str 74 og opp til 164 faktisk. Wheat er viden kjent for sitt gode yttertøy til barn . Nydelige stoffer og farger - og vi elsker jo blomsterprintene da <3 Alt vi har tatt inn har en vannsøyle på

10 000 og tapede sømmer. Dermed kan du faktisk bruke dem som regntøy også. Plagg som har to funksjoner digger vi! Plaggene puster godt også - hele 8 000 på skalaen der , og når de da har god passform og fine detaljer i tillegg vet vi jo at dette blir en klar favoritt hos dere også. Veldig kjekt !

En av dressene og en av jakkene vi har tatt inn har også refleks i selve stoffet - hvor lurt er ikke det ? Viktig at de små synes i mørket.

Vi har fått inn enda mer av vårtøyet fra Wheat også - følg med i dagene som kommer. Mer fra molo kommer også, og Hust & Claire, og Levis for å nevne noen + Hedonist som er et nytt merke med barneklær hos oss denne våren.


Nå nærmer det seg sene natta igjen her - først opp å måle feberen til en liten jente - og så kommer det litt flere barneklær i butikken ! Ønsker dere en riktig god uke ! Ha en herrrrrlig mandag !

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page